Nyheter

 1. Information om covid-19 och eventuell påverkan på NordiCares verksamhet

  Situationen med utbrottet av covid-19 påverkar verksamheter och produktion över hela världen. Fortfarande är de fullskaliga effekterna av spridningen svåra att förutse. Utifrån den bild nulägesrapporterna ger ser NordiCare en begränsad påverkan på vår produktion och möjlighet att uppfylla leveransplikt gentemot våra kunder. För ett fåtal produkter kan ersättningsprodukter komma i fråga, det rör sig i så fall om produkter som kan uppfylla samma funktion som den ursprungligt valda produkten, men som kan vara av annan design och/eller erbjudas till annat pris. För kunder som påverkas kommer NordiCare ta kontakt och på individuell basis hitta en lösning utifrån kundens behov och given situation i åtanke.  På längre sikt och beroende på utvecklingen av situationen och spridningen av covid-19 kan bedömningen komma att se annorlunda ut. NordiCare bevakar och analyserar situationen kontinuerligt och återkommer med uppdaterad information för det fall status skulle förändras. För ytterligare frågo

  Les mer
 2. Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

  Som tidligere bruker kontraktskunder deres kundenummer (eller e-postadressen som er knyttet til kontoen din) og passordet ditt for å logge inn. Som privatperson trenger du ikke å logge inn for å handle. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om nettstedet eller støter på problemer når du logger inn: Kundeservice +46 42-35 22 20 eller info@nordicare.se.

  Les mer
 3. Test

  detta är ett test på alla landssidor (short content)
  Les mer
 4. Endelig er den her

  Stødig og behagelig BH med vakker blonde.

  Les mer
 5. ReCover™ Delproteser som gir naturlig form og symmetri

  Ideelle etter sektorkirurgi 

  Gir fleksibilitet ved rekonstruksjonsprosesser

  Svært tynne kanter for god overgang mellom hud og protese

  Les mer
 6. Helena Peters och NordiCare får pris

  Helena Peters vd för NordiCare Ortopedi & Rehab, fick under måndagskvällen ta emot utmärkelsen ”Bästa internationella tillväxt”
  Les mer
 7. Nå lanserer vi en ny modell i Sublime familien

  Ny Sublime Aris
  Les mer
 8. Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere

  Selger i Norge - ortopedi, kirurgi og rehab…
  Les mer
 9. Ny nettside på norsk

  Velkommen till NordiCare på norsk!
  Les mer